2015. június 17., szerda

Részletesebb áttekintés

Powerstrips


Az alábbiakban részletesebb áttekintést adunk az FG Xpress-ről, és az exkluzív termékünkről, a Powerstrips-ről.

Mindez ráadásul párosul azzal a ténnyel, hogy egy globális cég vagyunk, mely a világ bármely címére képes csomagot küldeni, így valóban egy egyedülálló lehetőséget kínálunk, mely napról-napra rekordsebességgel terjed.

A továbbiakban kiemelünk néhány dolgot, ami az elmúlt mindössze 90 nap során hozzásegítette az FG Xpress-t, hogy több mint 150 országban jelen lehessen…

Az FG Xpress jelenleg indulás előtti (pre-launch) fázisban van, és egyszerre 190 országban épít majd ki jelenlétet (a világ összes országában), melyből 150-be már most is szállít termékeket. Ezt a hálózati marketinges üzletágban SENKI sem tudta elérni, mi vagyunk az ELSŐK. A hivatalos indulás március 24-27. között történik Las Vegasban. Már a pre-launch során is teljesen működőképesek vagyunk: szállítjuk a termékeket,, kifizetjük a bónuszokat, stb.


Az FG Xpress anyavállalata a Forevergreen. Most úgy élvezheted egy vadonatúj pre-launch lehetőség előnyeit, hogy közben mögötte egy nyilvánosan működő tízéves részvénytársaság áll támogatásként.

Az FG Xpress világszintű vezetői csapatot sorakoztatott fel, melynek tagjai a tapasztalatuknak és tudásuknak köszönhetően milliárd dolláros vállalatokká varázsoltak ismeretlen, a semmiből jött cégeket.

A vezetői csapat összesen több mint 200 év tapasztalattal a háta mögött a múltban 6000 milliomost és 25 milliárd összforgalmat teremtett. A vezetőség által képviselt tapasztalattal és tudással felvértezve a cég minden szükséges feltétellel rendelkezik ahhoz, hogy az FG Xpress-t eljuttassa a világhoz!
LEVÉDETTÜK a PowerStrips nevű termékünket, mely a modern energia és az ősi gyógyászat ötvözete.

A PowerStrips gyógynövények, ásványi anyagok és elemek (Koreai vörös ginzeng, tengeri fitoplankton, ásványok, ionos ezüst és germánium) saját fejlesztésű keverékét ötvözi a forradalmi levédett technológiánkkal, egy könnyedén használható és egyedi, helyi alkalmazású terméket eredményezve. A felhelyezést követően ez a csúcstechnológiát használó termék biztonságos infravörös energiát közvetít a test felé, mely aktiválja az izmokat és szöveteket, fokozza az energia koncentrációt a fájó és sérült területen, felfrissülést hozva a testnek.
Az FG Xpress Powerstrips nem csak működik, hanem egyenesen óriási hatást gyakorol az emberek életére – folyamatosan elárasztanak bennünket a használóktól érkező élménybeszámolók és történetek.

A terméket az amerikai élelmiszer és gyógyszer-felügyelet (FDA) I. osztályú gyógyászati eszközként jóváhagyta és bejegyezte. Ez még SOSEM történt meg a hálózati marketing területén, mi vagyunk az ELSŐK.



Kiszállítás világszerte

Igen, jól látod! Az FG Xpress a világ bármely címére tud Powerstrips-et küldeni .

Az FG Express Powerstrips-eket s ima borítékban érkeznek, minden egyes csomag ban 15 darab található. Mivel a csomag úgy néz ki, mint egy átlagos levelezőlap vagy üdvözlőkártya, lehetővé teszi, hogy a világ bármely tájáról toborozhassunk tagokat, beleértve olyan helyeket is, ahol azelőtt sosem volt elérhető a mienkhez hasonló lehetőség.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése